De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (2024)

Lees hier een korte samenvatting

In het kort: de beste alternatieven voor 1337x

Naast 1337x zijn er nog veel meer torrent-sites. Dit zijn volgens ons de beste alternatieven:

  1. The Pirate Bay: allround torrent-site
  2. SolidTorrents: solide torrent-zoekmachine
  3. YTS: goed alternatief voor films
  4. Demonoid: gesloten betrouwbare community
  5. LimeTorrents: alternatief voor nieuwe releases
  6. WatchSoMuch: torrenting- en streaming-combinatie
  7. YourBittorrent: uitgebreid aanbod aan geverifieerde torrents
  8. Torrends: grote torrent-bibliotheek
  9. Nyaa.si: beste alternatief voor anime
  10. FitGirl Repacks: alternatief voor games

Om veilig en anoniem te downloaden gebruik je altijd een VPN. Daarmee voorkom je dat je gegevens in verkeerde handen vallen. Onze aanrader is NordVPN, vanwege de sterke beveiliging en uitstekende encryptie.

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 69% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Wil je meer weten over deze alternatieven? Lees dan hieronder verder.

1337x is een goede torrent-site voor films, series, games, apps en muziek. Maar soms kun je er toch niet vinden wat je zoekt. Gelukkig zijn er ook meer dan genoeg 1337x-alternatieven. Wij gingen op zoek naar de beste alternatieven.

Let op!

Controleer altijd of er auteursrecht berust op het bestand dat je wilt downloaden. Zo voorkom je dat je illegaal downloadt.

De 10 beste 1337x-alternatieven

Torrenting brengt risico’s met zich mee. Zo kun je per ongeluk auteursrechtelijk beschermd materiaal binnenhalen of malware downloaden. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Dat doe je met antivirussoftware én een VPN. Een VPN versleutelt jouw dataverkeer en voorkomt daarmee dat je gegevens in verkeerde handen vallen.

Onze aanrader hiervoor is NordVPN. De provider heeft sterke encryptie en biedt speciale P2P-servers voor torrenting. NordVPN is al jaren onze favoriete VPN voor anoniem downloaden.

Bescherm jezelf met NordVPN

In deze lijst vind je de tien beste alternatieven voor 1337x. Sommige bieden hetzelfde allround-aanbod als 1337x, andere zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld films of games. We geven van elk alternatief ook de voor- en nadelen aan.

1. The Pirate Bay: allround torrent-site

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (2)

Voordelen

  • Groot aanbod
  • Actieve community
  • Veiligheid van bestanden wordt aangegeven

Nadelen

  • Wordt soms geblokkeerd

Bezoek The Pirate Bay.

The Pirate Bay is nog steeds de meest bekende en beste torrent-site en behoeft eigenlijk geen uitleg. Er zijn miljoenen torrents van films, shows en series aangevuld met muziek, software en e-books te vinden.

Maandelijks krijgt The Pirate Bay nog steeds 18 miljoen bezoekers, waarvan vele ook als seeders actief zijn. Daardoor kun je rekenen op relatief snelle downloads.

De doodshoofden geven aan hoe veilig torrents zijn. Bij voorkeur kies je enkel torrents met groene doodshoofden om te downloaden.

In sommige landen wordt The Pirate Bay geblokkeerd. Met een VPN-verbinding kun je deze blokkade omzeilen.

Bezoek The Pirate Bay met NordVPN

2. SolidTorrents: solide torrent-zoekmachine

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (3)

Voordelen

  • Duidelijke website
  • Veel films, series en muziek
  • Ook geschikt om anime te streamen

Nadelen

  • Niet de beste optie voor games
  • Ook veel verouderde content

Bezoek SolidTorrents.

SolidTorrents is een zoekmachine met links naar torrents op websites van derden. Daardoor heb je bij SolidTorrents toegang tot een groot aanbod van films, series en muziek.

SolidTorrents is ook een goede torrent-site als je anime zoekt. Dat kun je namelijk direct via de website streamen zonder het eerst te downloaden. Ook is het een goed alternatief voor Torrentz.

De duidelijke categorieën zorgen ervoor dat je makkelijk op de website kunt navigeren. Nadeel is wel dat het aanbod aan games tegenvalt en dat de zoekmachine ook veel verouderde content aanbiedt.

SolidTorrents bezoek je veilig met een VPN. Daarmee voorkom je dat jouw IP-adres gelekt wordt en jouw gegevens in verkeerde handen vallen.

Blijf anoniem op SolidTorrents met NordVPN

3. YTS: goed alternatief voor films

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (4)

Voordelen

  • Films in HD-kwaliteit
  • Modern en duidelijke UI

Nadelen

  • Advertenties
  • Niet voor series, muziek of games

Bezoek YTS.

Als je films in HD-kwaliteit wilt downloaden, is YTS de website voor jou. Je kunt hier zowel torrents downloaden voor nieuwe films als voor klassiekers.

De vormgeving van de website is erg modern en doet denken aan populaire streamingdiensten. Je kunt de zoekfunctie gebruiken, maar via de categorieën kun je ook lekker rondkijken.

Nadeel zijn wel de vervelende advertenties. Verder is dit ook niet de plek voor series, muziek of games: je kunt hier echt alleen films downloaden.

YTS bezoek je veilig met een VPN. Daarmee voorkom je dat je IP-adres gelekt wordt tijdens het torrenten.

Blijf veilig op YTS met NordVPN

4. Demonoid: gesloten betrouwbare community

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (5)

Voordelen

  • Groot aanbod
  • Geen malware of p*rno
  • Betrouwbare community

Nadelen

  • Registratie nodig
  • Wordt soms geblokkeerd

Bezoek Demonoid.

Demonoid heeft een grote bibliotheek met films, documentaires, series, anime, software, games en boeken. Qua aanbod is dit een van de beste 1337x-alternatieven.

Toch zit er een addertje onder het gras: je moet je registreren om torrents te kunnen downloaden. Lid worden kan enkel via de subreddit r/Demonoid.

Die registratie heeft echter wel als voordeel dat Demonoid een betrouwbare en actieve community heeft. Dat resulteert in een groot aantal seeders, weinig leechers en torrents van hoge kwaliteit. Malware en p*rno zijn verboden op Demonoid.

Wordt Demonoid geblokkeerd? Gebruik dan een VPN om die blokkade te omzeilen. Daarmee houd je ook je gegevens veilig.

Bezoek Demonoid met NordVPN

5. LimeTorrents: alternatief voor nieuwe releases

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (6)

Voordelen

  • Vaak nieuwe releases
  • Snelle downloads
  • Ook mogelijk om te streamen

Nadelen

  • Advertenties
  • Wordt soms geblokkeerd

Bezoek LimeTorrents.

Dit is de place to be voor nieuwe releases. Die kun je op LimeTorrents met een snelheid van 3 tot 4 MB per seconde downloaden. Voor oudere torrents zijn er helaas te weinig seeders om die snelheid te halen.

Voordeel van LimeTorrents is dat je er ook mee kunt streamen. Daarmee bespaar je downloadtijd en verklein je de kans om malware binnen te halen.

Nadelen van LimeTorrents zijn de advertenties en de geoblokkades. Met een VPN kun je die blokkades echter omzeilen. Ook in landen zonder blokkade gebruik je een VPN, maar dan om anoniem te blijven.

Bezoek LimeTorrents anoniem met NordVPN

6. WatchSoMuch: torrenting- en streaming-combinatie

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (7)

Voordelen

  • Groot aanbod
  • Streaming mogelijk
  • Ondertitels in verschillende talen

Nadelen

  • Veel advertenties

Bezoek WatchSoMuch.

WatchSoMuch heeft een groot aanbod aan films, series, tv-programma’s en documentaires. Dat maakt het een van de betere 1337x-alternatieven. Via de zoekfunctie of de handige filters kun je eenvoudig vinden wat je zoekt. De lay-out is modern en aantrekkelijk.

Je kunt met WatchSoMuch ook direct films en series streamen, zelfs via Chromecast of Airplay. Ook zijn er ondertitels in verschillende talen beschikbaar. Voor HD-kwaliteit heb je wel een VIP-lidmaatschap nodig.

Als je een film of serie mist, kun je een verzoek indienen. Je moet hiervoor wel een account aanmaken.

Om veilig te blijven tijdens het gebruik van WatchSoMuch, raden we aan om een VPN te gebruiken. Met een versleutelde VPN-verbinding blijf je anoniem, of je nu downloadt of streamt.

Blijf veilig op WatchSoMuch met NordVPN

7. YourBittorrent: uitgebreid aanbod aan geverifieerde torrents

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (8)

Voordelen

  • Groot en divers aanbod
  • Geverifieerde torrents
  • Gebruiksvriendelijke interface

Nadelen

  • Ziet er ouderwets uit

Bezoek YourBittorrent.

Hoewel YourBittorrent er ouderwets uitziet, is het een prima site om torrents op te vinden. De website bestaat al sinds 2003 en heeft daardoor een uitgebreid aanbod met een miljoen torrents. Je vindt er onder andere films, series, muziek, software, e-books en anime.

Je kunt eenvoudig zoeken per categorie. Ook worden nieuwe en populaire torrents op de website bij elkaar gezet. Zo vind je snel nieuwe releases.

YourBittorrent biedt torrents van geverifieerde uploaders. Daarmee verklein je de kans dat je malware binnenhaalt. Toch is het nog steeds aan te raden om ook voor deze website goede antivirus én een VPN te gebruiken.

Bezoek YourBittorrent veilig met NordVPN

8. Torrends: grote torrent-bibliotheek

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (9)

Voordelen

  • Torrent-zoekmachine die trackers van verschillende sites haalt
  • Efficiënte zoekmachine
  • Gebruiksvriendelijk

Nadelen

  • Wisselende downloadsnelheden

Bezoek Torrends.

Torrends is een torrent-zoekmachine. De website heeft geen eigen bibliotheek, maar zoekt naar torrents op de meest bekende en populaire websites. Dat heeft als voordeel dat je via Torrends ontzettend veel trackers kunt vinden.

De interface is eenvoudig maar doeltreffend. Je kunt zoeken via de zoekbalk of navigeren naar specifieke torrent-websites. Torrends is ook een goed alternatief voor RARBG.

De downloadsnelheid en de verhouding tussen seeders en leechers verschilt wel per torrent. Dat komt doordat de torrents van verschillende sites afkomstig zijn. Afhankelijk van de bron kan dit positief of negatief uitvallen.

Om veilig te blijven op Torrends gebruik je een betrouwbare VPN-verbinding die je IP-adres verbergt en je data versleutelt.

Bezoek Torrends met NordVPN

9. Nyaa.si: beste alternatief voor anime

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (10)

Voordelen

  • Groot aanbod aan anime en manga
  • Ook Engelse vertalingen
  • Helpsectie met uitleg

Nadelen

  • Sommige content alleen in het Japans

Bezoek Nyaa.si.

Nyaa heeft een miljoen torrents voor animefilms en mangastrips, vooral uit Japan. Een gedeelte van de content is alleen beschikbaar in het Japans, maar het meeste is vertaald naar het Engels. Naast anime en manga biedt de site ook audio, apps en games.

Via de filters, categorieën en zoekbalk kun je eenvoudig over de website navigeren. Je hebt ook de mogelijkheid om alleen te zoeken naar ’trusted’ content. Daarmee verklein je de kans dat je malware binnenhaalt.

Veel anime is auteursrechtelijk beschermd. Kijk dus goed uit dat wat je downloadt wel in het publieke domein ligt en bescherm jezelf met een VPN.

Bezoek Nyaa anoniem met NordVPN

10. FitGirl Repacks: alternatief voor games

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (11)

Voordelen

  • Beste keuze voor games
  • Meer dan 80 pagina's met torrents
  • Nieuwe releases

Nadelen

  • Installatieproces kan lang duren
  • Had in het verleden te kampen met DDoS-aanvallen

Bezoek FitGirl Repacks.

FitGirl Repacks is de beste website om games te downloaden. De site heeft een indrukwekkende collectie aan ‘repacks’: sterk verkleinde bestanden voor een snelle download. Dit zorgt er echter wel voor dat het installatieproces langer duurt. Soms zijn er uren nodig om een game te installeren.

In principe bevat een repack alle patches en DLCs, maar het is verstandig om dit te controleren voordat je de download start. Voor vragen over de repacks kun je terecht bij de FAQ. Ook kun je contact opnemen via een PM met de beheerder.

Op de homepage vind je meteen de nieuwe releases en informatie over te verwachten repacks. Naast een zoekfunctie is er ook een A-Z-lijst met alle repacks.

De website is erg populair en heeft daardoor te maken met DDoS-aanvallen en copycats. Gebruik een VPN om te zorgen dat je veilig blijft.

Bezoek FitGirl Repacks met NordVPN

Wat is de beste VPN voor torrenting?

Een VPN is een must voor torrenting. De beveiligde en versleutelde verbinding is om meerdere redenen noodzakelijk om trackers te downloaden:

  • Hackers proberen je mogelijk naar een onbeveiligde website te sturen om je gegevens te stelen. Door je data met een VPN te versleutelen, voorkom je dat belangrijke data onderschept worden.
  • Sommige torrenting-sites worden in sommige landen geblokkeerd. Met een VPN kun je jouw IP-adres veranderen en deze geoblokkades omzeilen.
  • Veel torrents zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze mag je niet downloaden. Als je dit per ongeluk toch doet, dan is het belangrijk dat je anoniem bent en je IP-adres verborgen is. Een VPN regelt dit voor je.

NordVPN: de beste VPN voor torrenting

We raden aan om NordVPN voor torrenting te gebruiken. Deze provider is erg geschikt om mee te torrenten.

NordVPN

Onze keuze

Aanbieding

Krijg tot 69% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Vanaf

€ 3.99

9.3

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

BezoekNordVPN

  • NordVPN heeft snelle servers. Dat betekent dat je goede downloadsnelheden hebt.
  • De provider heeft speciale P2P-servers om torrenting makkelijker te maken.
  • De provider maakt gebruik van goede protocollen en sterke encryptie. Daardoor blijven je gegevens veilig.
  • De automatische kill switch van NordVPN voorkomt dat je IP-adres lekt.

Tijdelijk krijg je een aantrekkelijke korting van 69% op NordVPN. Bescherm jezelf en kies nu nog voor de veiligheid van NordVPN.

Profiteer nu van de deal van NordVPN!

Torrents kunnen ook malware bevatten. Een VPN beschermt je daar in principe niet tegen. Combineer een VPN daarom altijd met goede antivirussoftware. Onze aanrader is Norton 360, omdat deze software tot 100% van de virussen en malware tegenhoudt.

Conclusie: de beste alternatieven voor 1337x

Kun je op 1337x niet vinden wat je zoekt? Dan zijn er gelukkig genoeg 1337x-alternatieven te vinden. Heb je nog niet genoeg aan deze suggesties? Lees dan ook ons artikel over de 12 beste torrent-websites.

Was KickassTorrents jouw favoriete torrent site? Bekijk dan ons overzicht met de beste KickassTorrents-alternatieven.

Bij alle 1337x-alternatieven is het belangrijk dat je voorkomt dat je gegevens in verkeerde handen vallen. Gebruik daarom altijd een VPN om anoniem te downloaden.

Veelgestelde vragen: de beste 1337x-alternatieven

Heb je nog vragen over de beste 1337x-alternatieven? Lees dan onze veelgestelde vragen.

Wat is 1337x?

1337x is een website waarop je torrents kunt vinden. 1337x biedt een groot aanbod aan films, series, games, apps en muziek. Toch kun je er soms niet vinden wat je zoekt. Daarom hebben we de beste alternatieven voor 1337x voor je op een rijtje gezet.

Is 1337x legaal?

Downloaden met een VPN is in principe legaal. Het gaat echter ook om wat je downloadt. Het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal is niet legaal. Controleer dus of de torrent die je van 1337x wilt halen onder het copyright valt, voordat je de download start.

Wat zijn goede alternatieven voor 1337x?

Er zijn veel goede alternatieven voor 1337x. Onze top 5 aan alternatieven bestaat uit:

  1. The Pirate Bay
  2. SolidTorrents
  3. YTS
  4. Demonoid
  5. LimeTorrents
De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (13)

Lisanne Vroomen

Techredacteur

Lisanne is een neerlandica met interesse in techniek én een kritische blik. Ze kijkt graag naar de voordelen én nadelen van nieuwe online ontwikkelingen. Ze duikt graag een onderzoek in, maar weet dit ook om te zetten in begrijpelijke taal.

Meer artikelen uit de sectie Downloaden

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (14)

uTorrent: wat is het en hoe gebruik je het veilig?

2 mei 2024

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (15)

Torrentz2: werkende proxy en beste alternatieven

30 april 2024

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (16)

LimeTorrents: werkende proxy en beste alternatieven

30 april 2024

De 10 beste 1337x-alternatieven - VPNGids.nl (2024)

FAQs

How to open 1377x? ›

1377x.to Unblock Guide 2024
  1. Subscribe to Ivacy VPN.
  2. Download and install the Ivacy VPN app on your device.
  3. Log in with your Ivacy VPN credentials provided on the email address.
  4. Connect to your desired VPN server.
  5. Go to the 1337x search engine, and search for the movie, game, or software you want to download.
Aug 7, 2024

Why is 1377x asking for VPN? ›

Why do torrent sites ask for a VPN? Torrent sites ask you to use a VPN because they're most likely earning a commission from their recommended provider. Or, if you're on the wrong website (say, 1377x instead of 1337x), the site is trying to get you to install a bogus VPN that is most likely malware.

How to unblock blocked sites? ›

9 ways to unblock websites
  1. Use a VPN to unblock any site you want. ...
  2. Unblock sites with an open proxy. ...
  3. Install a VPN or proxy browser extension. ...
  4. Use an IP address instead of a URL. ...
  5. Use the Tor Browser to unblock banned sites. ...
  6. View blocked content with Google Translate. ...
  7. Take advantage of a dynamic IP.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6046

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.